Tuesday 28 October 2008

Meneer ZeeHet gebeurt al eens, zij het sporadisch, dat een mens zijn kamer opruimt en oude schatten terug boven komen drijven. Hetzelfde lot verging mij ook wanneer ik stootte op het trouwboekje van mijn neef Jan (met Sofie) alwaar ik het prachtige 'Zegt dat genoeg' in terugvond. Dit groots stukje kleinkunst, van zijn hand, raakt, verliefd als ik zelf ben maar toch ook bij anderen geloof ik, een gevoelige snaar. De tekst is hieronder opgenomen omdat ik het meer dan de moeite waard vind om het met u te delen. Hopelijk is het liedje binnenkort ook in muzikale vorm terug te vinden...

In één ruk door kan ik daar aan toevoegen dat Jan tegenwoordig door het leven gaat als groots verteller onder de naam Meneer Zee. Hij heeft nu ondermeer zijn eigen boek geschreven: 'Wolf' en trekt doorheen het ganse land om kinderen in vervoering te brengen met zijn uitermate fascinerende vertelkunsten. Op de website van Meneer Zee (http://www.meneerzee.be/) kunt u daarover alles terugvinden, in de badkamer, de slaapkamer of de klok. Zeker de moeite waard!Meneer Zee - Zegt Dat genoeg


want ik hou van jou...

No comments:

Post a Comment