Tuesday 29 July 2008

Exotische Scheftigheid

Vrienden Van De Blog,

Toegegeven, hoe exotisch India ook mag klinken, ter tijd en stond steekt het hier ook serieus tegen, zeker in de stad. Alles gaat zo traag, en mijn eeuwige portie geduld ;) raakt dan ook wel eens uitgeput, niet zelden in het verkeer, en in combinatie met enkele binnensmonds geintendeerde doch buitensmonds gearticuleerde tirades in het Engels, Nederlands of daar iets tussenin.Na bijna anderhalve maand zonder frigo geleefd te hebben, hebben we nu ook terug een koelkast. Het kapotte exemplaar behoort ons niet toe en staat nu gestockeerd in de living, naast de andere kapotte frigo die als opslagplaats wordt gebruikt. Ook de loodgieter is langsgeweest zodat de keukenkraan terug werkt, de pombak eindelijk een afloop heeft ipv een emmer eronder en de douche kraan terug dicht gaat. Driewerf hoera!

Mijn laatste maand werken gaat bijna in en normaal gezien zal ik september rondreizen in India, hoewel armoede troef zal zijn, ben ik toch gelukkig met het vooruitzicht de scheftigheid achter mij te laten en de schaarser bevolkte gebieden te verkennen, waar ik ietwat frissere lucht kan opsnuiven en zonder stress met mijn vriendin over straat kan wandelen. De tocht leidt zo goed als zeker richting het hoge noorden, waar we een glimps van de Himalayas willen opvangen en onderweg de Taj Mahal meepikken voor de traditionele toeristenfoto.


suspicious looks

Ondertussen houd ik mij nuttig bezig met mijn verblijf in chennai te documenteren en blogs te bouwen (http://chennai-expat.blogspot.com), voorlopig de enige bezigheid die mij geld opbrengt in plaats van kost...

Groeten van uw dienaar,

Pelle

1 comment:

  1. no Flemish Sir; tamil and english only aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ReplyDelete