Thursday 10 July 2008

Tour De France in Chennai

Groot was mijn verbazing en blijdschap wanneer ik gisteravond de bar van The King's Hotel' naast mijn deur binnenstapte. (Het hotel is hoogst waarschijnlijk vernoemd naar de legendarische after club in Aalst, en is eerder een underdog in Chennai, maar het zijn letterlijk onze buren en het bier is er goedkoop).Inderdaad verbazing dus, wanneer ik oog in oog stond met het hemels tafereel van de tour de france op groot scherm. Wat bedoeld was als een snelle pint is dus uitgelopen tot het uitkijken van de hele 5de etappe, een familiair en goed gevoel gezien ik zowat elke sportgebeurtenis dit jaar gemist heb.

Ik heb mij alvast voorgenomen om de koninginneritten aan te stippen, en om mij ter tijd en stond voor het grote scherm te gaan placeren voor een avondje (3,5 tijdsverschil) wielrennen.(pictures from Graham Watson Cycling Photography, thx!)

No comments:

Post a Comment