Saturday 14 June 2008

Groetjes uit de ghetto

(10 March 2008)


Vrienden van de blog,

Mijn verhuis is achter de rug en met een gerust gemoed kan ik jullie vertellen dat ik gesettled ben in mijn nieuwe flat, gelegen te Egmore, Chennai aka the ghetto (foto's volgen nog). Na veel bloed, zweet, tranen, duizenden rupees aan kuisproducten, nog meer aan insectenverdelgers en een kleine herschikking van het interieur is het appartement niet alleen leefbaar maar ook best gezellig geworden. Na uit de overvolle Shenoy nagar flat verhuisd te zijn is het bovendien ook genieten van de rust en de privacy die het appartement bieden nu alleen Leticia en ik er wonen (volgende week zijn we er terug met 3).

Dit neemt natuurlijk niet weg dat de buurt een grote asfalt jungle is, waar op zondagmorgen vrolijk wordt getrommeld ter ere van wat dan ook, dat geen aircoditioning best wel lastig is met de opkomende hitte, dat mijn blote voeten nog steeds zwarter dan zwart zien door er rond te lopen en dat wanneer de ramen blijven openstaan de duiven naar binnen vliegen...maar niet geklaagd, het is allemaal zo slecht niet en alles wendt.

Voor de rest is er nog niet zoveel veranderd dus laat ik het maar bij deze kleine update, om niet de fout te maken te vervallen in ellenlange en onnodige vertelsels, en duidelijk de grens te trekken tussen informatieve en lucratieve proza, hier opterende voor het eerste. Zoals reeds vermeld ben ik dezer dagen meer copywriter dan marketer en het schrijven dreigt dan ook een zielloze bezigheid te worden voor mij als ik niet op tijd stop. Om u te besparen van meer gelal laat ik het hier dus bij voor deze keer.

Groet!

Filip


No comments:

Post a Comment